Blog

Blog

Godt nok?

TankerPosted by Julie Otzen Mon, May 22, 2017 20:53:00

Da jeg var 25 spurgte min fars kæreste mig, hvad jeg egentlig ville med mit liv. Jeg svarede, at jeg bare gerne ville have det godt. Jeg kunne se på hendes ansigtsudtryk at det ikke helt lige var det hun havde ment. "Jojo, det vil vi jo allesammen, men..." Havde jeg ikke nogle drømme, jeg gerne ville have opfyldt, ambitioner? Jeg har muligvis set fåret ud og bare gentaget det samme. Følte mig lidt dum og konform, som mange gange før, for jeg kendte på det tidspunkt få mennesker, som ikke kunne formulere en livsdrøm. Men nej, den var der bare ikke og er det stadig ikke. Jeg vil bare gerne have det godt - og hjælpe andre til at have det godt - og kan skrive lange tekster om, hvad det vil sige og det kommer stadig ikke i nærheden af at være noget målfast.

Denne artikel beskriver det rigtig godt. Som psykolog har jeg mødt mange, som deler oplevelsen og som i takt med, at forventningerne stiger er blevet udkørte, forvirrede, modløse eller skamfulde. Det gælder også de ambitiøse, som ruskes væk fra rattet af alt det, vi ikke kan styre og måske oplever ikke at have så meget at falde tilbage på.

Der er noget i os allesammen, som bare gerne vil have det godt idag, imorgen og ugen ud. Så simpelt. Ikke spor let.

https://nosidebar.com/mediocre-life/

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.